#11.DAN: Danes bomo kuhali

Vreme tudi danes ni prav lepo in se nas bo morda zato več odločilo, da smo še bolj notri kot ponavadi. Kakšen idealen dan, torej, da nam zadiši kaj dobrega iz kuhinjskega lonca ali pečice.

Ker slišimo, da si starši med seboj že pridno pošiljate recepte, ker idej iz lastnega nabora počasi zmanjkuje, bi se temu radi pridružili tudi mi. Konec koncev imamo sedaj dovolj časa, da se naučimo kaj novega :).

#našaPetra nam je poslala nekaj receptov po njenem izboru. Jih objavljamo kar vse naenkrat, da boste lahko izbirali in prebirali še več dni. Toplo pa vas tudi vabi, da ji pišete na petra.osterman@viskivrtci.si in izrazite željo po receptu najljubše jedi vašega škratka. Jih bomo objavili za vse nas. Pa mimogrede bomo še evalvacijo naredili za leto 2020: Najljubše jedi otrok v Viških vrtcih ;). Kaj naj rečem, pri nas smo radi učinkoviti.

VEGI ČUFTI         RIBJI POLPETI         PEČENA AJDOVA KAŠA           NAMAZ S KORENJEM in LOSOS v smetanovi omaki           MLEČNE PLETENICE

LOSOSOV NAMAZ           JABOLČNI ZAVITEK            ERIKIN NAMAZ             ČOKOLADNI PUDING               BUČNA JUHA              BREZMESNA BOLONJSKA OMAKA

AJDOVI NJOKI           AJDOVA KAŠOTA              ZELENJAVNI ZAVITEK

Pa dober tek!

Ursula

 

Skip to content